Ramona en Charlie

0
457

Hier aangeland via een Facebookgroep voor hondenvakanties. Na eerst jaren zonder hond in allerlei  bekende en maar ook minder bekende landen zoals bv Jordanië, Cuba geweest te zijn , gaan we de laatste jaren een paar keer per jaar op vakantie met hond.

Ik speur het internet af naar leuke onderkomens in Nederland. Het liefst niet op een park maar een charmant van alle gemakken voorzien huis komt in mijn archief terecht. Met onze vorige hond ook al regelmatig in Nederland in een huisje verbleven maar onze eisen worden uitgebreider maar 1 eis staat vooraan, een tuin (of balkon) waar de hond zich vrij kan bewegen en wij gerust in slaap kunnen vallen.

Ook heb ik me in het verleden in het maken van een website met het programma Dreamweaver bezig gehouden en daar staan ook wat vakanties in buitenland op. Helaas staan er wat broken links in maar heb me zo lang niet met dat programma bezig gehouden dat het weer een studie gaat worden.  http://members.home.nl/m.embrechts

Later ben ik begonnen om van onze huidige hond Charlie een eigen website te maken ( met een eenvoudiger internetprogramma) , deze heb ik kort geleden opnieuw  gemaakt omdat de  host ermee stopte. Op die site staan ook onze vakantieadressen die nog verhuurd worden en waar we geweest zijn .  http://markiesjecharlie.jouwweb.nl/ Er komen er hopelijk een hoop nog bij , en als ik mijn archief van huisjes af moet gaan dan zijn we nog jaren onderweg.

Volgend jaar zomer  gaan we voor het eerst Nederland verlaten met de hond en hebben een huis gehuurd in de Ardennen. Ik zal even de link hier neer zetten,  http://www.vakantiewoningnordic.be/index.php heb er nu al zin . Maar eerst nog wat andere vakanties , Veluwe (Wapenveld) , Limburg (Landgraaf),Overijssel(Vasse),Oostenrijk(Hopfgarten, skiën zonder man en hond)Zuid-Holland(Scheveningen).