My Special Place – Boek uw vakantie rechtstreeks bij de eigenaar

 

My Special Place, een internetplatform waar particuliere aanbieders van vakantieverblijven hun accommodaties ter verhuur aanbieden middels advertenties aan bezoekers van onze website.

Reserveren

Heeft u een accommodatie gevonden die voldoet aan uw wensen, ga dan naar reserveren.

Selecteer de aankomst en vertrekdata op de beschikbaarheid kalender om uw accommodatie te reserveren.Na het selecteren van de data verschijnt onder de beschikbaarheid kalender een nieuw veld waarbij de vraag gesteld wordt met hoeveel personen u wenst te reserveren en de kosten voor de gehele huurperiode.

Bent u akkoord, klik dan op  “Doorgaan”. Nu verschijnt er een veld om uw gegevens in te vullen en eventuele special wensen. Als u klaar bent met invullen van uw gegevens, klik dan op “Toevoegen reservering”.

Uw reserveringsaanvraag wordt direct naar de eigenaar verstuurd. De eigenaar neemt dan vervolgens contact met u op om uw reservering te bevestigen en een eventuele huurovereenkomst op te stellen.

Betaling

U heeft altijd rechtstreeks contact met de verhuurder en u betaalt niets aan ons. Er is ook geen sprake van een betalingstransactie als u een reserveringsaanvraag plaatst.

Informatie

Heeft u na het bekijken van één van de advertenties behoefte aan meer informatie, maak dan gebruik van de mogelijkheid om rechtstreeks contact te leggen met de eigenaar van de door u gekozen accommodatie door simpel te klikken op de knop “Contact eigenaar” aan de rechterzijde van het scherm.

Naar de website:

My Special PlaceHeeft u vragen of is u iets niet duidelijk, neem dan contact met ons op : info@mspholiday.com