Een beetje vreemd maar wel erg lekker

Sinds kort kun je bij Meet ’n Eat ook terecht voor een Walking Dinner. Nu vraag je je misschien af: ‘Wat is een Walking Dinner eigenlijk precies?’ Het is een origineel concept waarbij maar liefst acht heerlijke gerechten na elkaar worden geserveerd. Je kunt dit ongedwongen diner bij ons reserveren voor groepen van ongeveer 20 tot 50 personen. We bieden je dan een informeel achtgangendiner, aangereikt door Silvia. En of je nu in de lounge zit of staat, buiten op het terras zit of gewoon aan tafel: het maakt niet uit.

Programma Walking Dinner

Het programma van het Walking Dinner is als volgt samengesteld: Bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje en een hapje. In overleg bepalen we wanneer we starten met het serveren van het diner. Je beweegt je vrij door de diverse ruimtes en krijgt iedere 20 minuten een gerechtje aangereikt. Dit achtgangendiner bestaat uit twee voorgerechtjes, twee tussengerechtjes, twee hoofdgerechtjes en twee desserts. Tot slot is er koffie en thee. Je geniet hier samen met jouw gasten van een unieke culinaire belevenis!

Menu Walking Dinner

Zoveel mensen, zoveel smaken. Het menu voor het Walking Dinner wordt in samenspraak met jou vooraf samengesteld. We houden uiteraard rekening met voorkeuren, eventuele allergieën en natuurlijk met het seizoen.

Producten

Voor al onze concepten geldt dat wij uitsluitend biologisch koken, met eerlijke producten met een voor ons herkenbare afkomst. Wij hebben hierbij een voorkeur voor lokaal, maar ook producten uit andere gebieden worden door ons zorgvuldig uitgekozen. Kijk voor meer informatie en inspiratie even bij producten.

Prijs Walking Dinner en aantal personen

De prijs van het Walking Dinner is € 60,- per persoon. Wij hanteren ook voor dit concept een vaste all-in prijs van € 60,- per persoon. Tijdens het hele diner zijn de drankjes inbegrepen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Er is een drankenbuffet voor je opgesteld met dranken zoals rode en witte wijn, bier, frisdranken en water. Het Walking Dinner kan gereserveerd worden voor groepen van ongeveer 20 tot 50 personen.

Contact
Bel of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie of voor het afspreken van een bezichtiging. Je kunt ons bereiken op 06-53807570 (bij geen gehoor 0172-408427) of stuur een mail aan raymond@meetneat.nl We zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen.