Chalet direct aan het strand en Veluwemeer in Biddinghuizen

2
452

Leuk om zulke berichtjes te ontvangen over onze chalet direct aan het Veluwemeer en strand.

WAT ANDEREN OVER ONZE CHALET ZEGGEN.

We hebben het zeer naar ons zin gehad en hebben erg genoten voor herhaling vatbaar.Mooi dicht aan het water en we hebben lekker gezwommen en gevist restaurant was ook goed, inclusief alle aanwezigen op chaletpark‬
Dennis en Annemarie
—————————-
We hebben een heerlijk weekje gehad in jullie chalet aan het water. Een mooie omgeving en zeer geschikt voor honden die lekker in de tuin vrij kunnen rondlopen.
Gr fam Engels
——————————

Wij zijn net vorige week (week 33) terug gekomen van Biddinghuizen. Goed vertoeven in het chalet met alle mogelijke voorzieningen. alles netjes verzorgd, zeker een aanrader.
Groet John Peters
——————————–

5 tot en met 12 augustus dit chalet gehuurd. We hebben een fijne week gehad. En het weer was ook nog prima! Heerlijk rusig plekje om te zitten met mooi uitzicht. En een vriendelijke havenmeester. Het was leuk om jullie nog even te hebben ontmoet. Het is zeker een aanrader!
Groet Charlotte.
———————————–
In juli dit chalet gehuurd. Een keurig chalet op een top locatie voor de watersport liefhebber.
Paul de Boer
————————————-
Samen met mijn man en hond van 29 juli tot 5 augustus in het chalet geweest. Het is een heel fijn en ruim chalet en alles wat je nodig hebt is er . Heel attent zijn de de boeken en spelletjes. Een heerlijk extra terras om te zitten-liggen met een mooi uitzicht op het water. De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen. Veel leuke dorpjes op fietsafstand zoals Dronten en Elburg, waar ook leuke winkeltjes zijn. Wij hebben een fijne tijd gehad en de hond heeft heerlijk kunnen zwemmen. Dus het is een genot om dit chalet te huren.Bedankt
Mieke Hartendorf
——————————–

2 REACTIES

 1. BIDDINGHUIZEN-FLEVOLAND
  Ook mogelijk om voor 2018 te reserveren van 15 maart t/m 31 oktober.
  Graag nog gebruik maken van onze chalet? 4 personen ( 2 volwassen en 2 kinderen). Vanaf nu is die in het laagseizoen nog te huur tot 14 oktober Voor €365,00 kun je 7 dagen recreëren en voor €665,00 kun je 14 dagen recreëren direct aan het strand en Veluwemeer ideaal voor hond(max2) en 2 kinderen. Exclusief lakenpakket €,5,50 p.p.p.w en toeristen belasting €0,95 p.p.p.d
  Heerlijk vissen,zwemmen,
  wandelen,kanoën en zwemmen.
  relaxen met alle rust om je heen.

  ps. Voor honden is de chalet omheind en bij de chalet is een poort met een heel groot strand en het Veluwemeer waar die heerlijk kan ravotten.
  Dit stuk Veluwemeer is kind vriendelijk met een lijn in het water zodat kleine kinderen veilig kunnen spelen.
  Internet heeft u bij het restaurant 75 meter van de chalet vandaan. Of je moet een eigen internet bundel hebben bij uw provider.

  Wisten jullie dat 14 tot en met 28 oktober de herfstvakantie is en dat je dan nog prima hier in onze chalet kan zitten? leuke uitstapjes kan maken naar Elburg en Harderwijk en je nog volop kan genieten van het Veluwemeer? €455,- p.w excl. €0,95 p.p.p.d en lakenpakket €5,50 p.p.p.w HET IS NOG VRIJ IN DE HERFSTVAKANTIE (zaterdag komen en zaterdag vertrekken)

  Alle uitgebreide informatie kunt u vinden op onze website http://www.huuronzechalet.nl