Cafe Hoegaarden in Tilburg

Anno 2011 staat de familie Remie aan het roer van Tilburgs beste biercafé. Een café voor een Bourgondische lunch of een gezellige maaltijd. Een café voor een typisch Belgisch pintje met vertrouwde Hollandse hapjes. Een café, kortom, om thuis te komen. Alleen of met vrienden, in de middag of in de kleine uurtjes: u bent van harte welkom in de huiskamer van Tilburg aan het Piusplein 2.

Cafe HoegaardenFeestje?

Afgestudeerd? Verjaardag? Jubileum? Of gewoon zin in een gezellige dag met uw vrienden en familie? Café Hoegaarden biedt alles voor een geslaagd feest. Of u nu een kleine borrel wilt of een uitgebreid buffet: bij ons is alles mogelijk.

Vrijgezellenfeest?
Ook voor vrijgezellenfeesten kunt u bij ons terecht. Hiervoor stellen wij in overleg met u, een speciaal menu samen waarbij uiteraard ook de vele speciaalbieren kunnen worden besteld. Natuurlijk kunt u hier ook een bier-proeverij bijboeken, waarbij een en ander over de bieren zal worden verteld.

Dagarrangementen
Wij bieden de mogelijkheid om voor u een dagarrangement samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan huifkar-ritten met bezoek aan een kaasboerderij of een bierbrouwerij, of iets actiefs zoals een fietstocht in de omgeving. De dag kan dan worden afgesloten met een bierproeverij, barbeque of diner.

Speciaalbieren
Bent u geïnteresseerd in speciaalbieren? Stuur ons een bericht en wij houden u op de hoogte van al onze activiteiten! Alvast een voorproefje van onze plannen:

• Workshop bierbrouwen, in ons eigen proeflokaal waarbij het gebrouwen bier na 6 weken kan worden opgehaald
• Excursie naar een brouwerij
• Een maandelijks terugkomende speciaalbieravond waarbij diverse thema’s aan de orde komen
• Trappistenmiddagen
• High Beer – Een kleine proeverij met bijbehorende hapjes al vanaf 2 personen.

Barbeque arrangement
Geniet op ons achterterras van een uitgebreide barbeque, waarbij u natuurlijk onze vele speciaalbieren kunt proeven! Kinderfeestje te vieren? Zelf je vlees bakken op een bakplaat , frietjes zoveel je wil en de jarige hoeft niet te betalen. (vanaf 8 personen)

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Café Hoegaarden.

Ron en Maja Remie
Chantal, Femke en Esther