Beheerders gezocht

1
1491

Regelmatig ontvangen wij vragen betreffende beheer en onderhoud van vakantie accommodaties.

Reden voor ons om een prikbord te maken voor beheerders werkzaamheden.

Plaats hier uw oproep, als u zoekende bent naar beheerders voor werkzaamheden van vakantie accommodaties.

Wees duidelijk in welke regio u de werkzaamheden aanbiedt.

Om te voorkomen dat er nutteloze reacties komen op uw oproep, beschrijf dan zo nauwkeurig mogelijk datgene waar uw voorkeur naar uit gaat.

U wordt via e-mail op de hoogte gebracht als er een reactie is binnengekomen naar aanleiding van uw oproep.

Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw oproep.

1 REACTIE

  1. Antibes (06)

    Holiday in Antibes is het adres voor u als u een manager zoekt die op uw huis past tijdens uw afwezigheid. Wij houden uw huis in optimale conditie en verzorgen het volledige onderhoud, schoonmaak, was en strijken. Wij hebben een groep rondom ons bedrijf dat dit samen met ons, onder onze supervisie voor u kan verzorgen. Dit geheel in samenspraak met u. Heeft u belangstelling, neem dan gerust contact met ons op via onze website (www.vakantie-antibes.nl) of via een PB.

    Ook kunnen wij de volledige verhuur van uw woning of villa verzorgen. Wij verzorgen het hele traject voor u, de reclamecampagnes op meer dan 30 websites in meer dan 35 landen, onze eigen website, Social media. Wij verzorgen de boekingen, heten de gasten van harte welkom, geven een uitgebreide rondleiding en leggen alles uit wat nodig is, zijn een aanspreekpunt voor u en voor uw gasten, doen de financiële afwikkeling. Ons team staat het hele jaar door voor u klaar om gasten te ontvangen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Een email naar info@holiday-antibes.eu of info@vakantie-antibes.nl is voldoende.