Beheerders aangeboden

Beheerders aangeboden

Regelmatig ontvangen wij vragen betreffende beheer en onderhoud van vakantie accommodaties.

Reden voor ons om een prikbord te maken voor beheerders werkzaamheden.

Plaats hieronder, bij reactie, als u zoekende bent naar beheerders werkzaamheden van vakantie accommodaties.

Wees duidelijk in welke regio u de werkzaamheden zoekt.

Om te voorkomen dat er nutteloze reacties komen op uw oproep, beschrijf dan zo nauwkeurig mogelijk datgene waar uw voorkeur naar uit gaat.

U wordt via e-mail op de hoogte gebracht dat er een reactie is binnengekomen naar aanleiding van uw oproep.

Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw oproep.

3 REACTIES

 1. Algarve, Portugal. Na de verkoop van een van de villa’s heb ik tijd om nog een huis te beheren. Ik ben uw ogen en oren tijdens uw afwezigheid. Onderhoud van huis, tuin, zwembad kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Ik werk al jaren samen met een team van vakmensen. Samen zorgen wij er elke keer voor dat u thuiskomt op uw vakantieadres.

 2. Lot et Garonne, Frankrijk ZW.
  Wij, Daan en Marjolein, zijn nu 5 jaar beheerders van een klein chateau in Zuid-West Frankrijk, in de Lot et Garonne.
  April 2019 loopt ons contract af en wordt onze betrekking overgenomen door de kinderen van de eigenaars die besloten hebben zich hier te vestigen.
  Wij zoeken dus een nieuwe beheerdersbaan, in deze omgeving, sowieso vanaf die datum maar eerder kan natuurlijk ook.
  We hebben ruime ervaring, doen het gehele beheer, dus verhuur en schoonmaak van de appartementen en het gehele onderhoud van het kasteel, op alle technische vlakken. Tevens gespecialiseerd in zwembadonderhoud!
  We willen gehuisvest zijn op het domein.
  We zijn bereikbaar op db@lgtel.fr

 3. Holiday in Antibes is het adres voor u als u een manager zoekt die op uw huis past tijdens uw afwezigheid. Wij houden uw huis in optimale conditie en verzorgen het volledige onderhoud, schoonmaak, was en strijken. Wij hebben een groep rondom ons bedrijf dat dit samen met ons, onder onze supervisie voor u kan verzorgen. Dit geheel in samenspraak met u. Heeft u belangstelling, neem dan gerust contact met ons op via onze website (www.vakantie-antibes.nl) of via een PB.

  Ook kunnen wij de volledige verhuur van uw woning of villa verzorgen. Wij verzorgen het hele traject voor u, de reclamecampagnes op meer dan 30 websites in meer dan 35 landen, onze eigen website, Social media. Wij verzorgen de boekingen, heten de gasten van harte welkom, geven een uitgebreide rondleiding en leggen alles uit wat nodig is, zijn een aanspreekpunt voor u en voor uw gasten, doen de financiële afwikkeling. Ons team staat het hele jaar door voor u klaar om gasten te ontvangen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Een email naar info@holiday-antibes.eu of info@vakantie-antibes.nl is voldoende.